Lázeňský hotel PARK Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 481 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Ivana Švecová

ostatní, 12.4.2010

Benátky nad Jizerou Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Se službami ve Vašem hotelu jsme byli s kamarádkou velmi spokojeni,s ochotou personálu také.Není co dodat,snad jen že terapeutky by si měly pozorněji číst zakladní dotazník o zdravotním stavu klientů,ale to je jen maličkost která nikterak nenarušila tu pohodu.Díky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Rankl

dospělý pár, 2.8.2010

Louny, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt v hotelu PARK byl opravdu skvělý. Služby, ochota personálu,to bylo opravdu na vysoké úrovni. Jediné výhrady bychom měli ke kuchyni. Před racionální stravou, bychom dali přednost klasické domácí kuchyni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Černevová Marcela

dospělý pár, 23.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S hotelem i jeho službami jsme byli moc spokojeni. Především všechny masáže a procedury byly naprosto úžasné - moc dík :o)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lýdie Břízová

jednotlivec, 15.8.2011

Rumburk Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Celý pobyt byl super,personál a služby byly skvělé!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Arvajová

jednotlivec, 10.11.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem opravdu velmi spokojená a ráda se do hotelu Park vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivo Novák,Ing.

dospělý pár, 11.11.2009

Mašťov, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vysoce hodnotím všechny oblasti v poskytování služeb. Byli jsme velice spokojeni a pokud budeme mít příležitost, tak hotel rádi znovu navštívíme. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lada Fialová

dospělý pár, 18.12.2013

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna Mensová

ostatní, 2.12.2013

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Na tomto hotelu Park jsem nenalezla žádné zápory a líbí se mi ,že všichni lidé na hotelu jsou milí a vstřícní ,Maséři jsou opravdu šikovní a všechno funguje, tak jak má .Na tento hotel se budu ráda vracet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Štěpánka

rodina s malými dětmi, 5.9.2011

Lázeňský Hotel Park - poděbrady

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše výborné. Cena, personál, čistota služby.... Jen pro milovníky "nezdravého jídla", hamburgrů a hranolků bude zdejší jídlo trochu nezvyklé. Pro milovníky zdravé stravy je to ideální místo, kde si užít dovolenou. Ale i hamburgrožrouti si mohou zajít na jídlo někam do hospody a využít výborných služeb hotelu. Na místě je i hlídané parkoviště.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Opravdu skvělá relaxace, která mi udělala velmi dobře. Vyzdvihnout bych chtěla především personál hotelu, který byl nesmírně pozorný a profesionální. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Fišara

jednotlivec, 19.11.2009

Příkazy u Olomouce - Morava - ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno se mi líbilo a bylo super!!! Byl jsem velmi spokojen a nakonec i mile překvapen. Děkuji a doporučuji. Procedury mi pomohly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Mikešová

jednotlivec, 2.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Soňa Vohanková

skupina přátel, 4.12.2009

Praha, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.10.2011

poděbrady ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná kuchyně, ochotný personál, příjemní terapeuté- možnost domluvy ohledně změny procedur, popřípadě zaměření na určitá místa při terapii. Skvělá informormovanost. Byla jsem spokojena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Liebichová

jednotlivec, 29.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše naprosto úžasné, čekala jsem komfort, ale stejně jsem byla mile překvapena, vše předčilo mé očekávání! Doporučuji všem a ráda zas přijedu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Charvátová

ostatní, 28.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním, službami,... jsme byli maximálně spokojeni. Milý, příjemný personál, perfektní wellnes služby i poloha hotelu přispívají k celkové spokojenosti klientů. Vřele každému holel doporučuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Ševcíková

ostatní, 24.10.2011

Praha, CZ

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vynikající prostředí, služby, skvělé masáže za výborné ceny. Vřele doporučuji /pak tam ale bude stále obsazeno :-)/.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína Rozborová

skupina přátel, 24.10.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel na skvělém místě, velmi pěkně zařízený, personál (včetně všech masérů) výborný. Při takovém pobytu bylo mou poslední starostí jestli je dostupný internet nebo jestli mám kde parkovat, ale pokud vím, tak ano. Tady opravdu zapomenete na všechny starosti a trápení. V okolí velmi dobrý výběr restaurací a kaváren s příjemnou a profesionální obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Čapková

dospělý pár, 25.1.2010

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Tento pobyt jsem dala jako dárek rodičům k Vánocům. Byli velice spokojeni, za což bych chtěla poděkovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

JAROMÍR PREISLER

dospělý pár, 31.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • negativum - malá parkovací kapacita, je slyšet i chrápání ze sousedních pokojů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10